пн-пт з 9:00 до 17:30 sales@pravo-izdat.com.ua

Умови конфіденційності

Умови конфіденційності

Наведений нижче текст є договором між інтернет-магазином, сайт якого розміщений в мережі Інтернет за адресою https://pravo-izdat.com.ua/ , і користувачем послуг інтернет-магазину, і визначає умови купівлі-продажу товарів покупцем через сайт інтернет-магазину.


При реєстрації покупець вводить такі дані:

ім’я, прізвище

номер телефону

адресу електронної пошти

пароль


Надаючи свої персональні дані на сайті під час реєстрації або оформлення замовлення, покупець дає свою добровільну згоду на обробку та використання (у тому числі передачу) своїх персональних даних без обмеження терміну дії такої згоди відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010.


 Інтернет-магазин використовує отримані для надання послуг  персональні дані, також для просування послуг, що надаються інтернет-магазином, у тому числі  за допомогою автоматизованої обробки персональних даних.

 

Інтернет-магазин зобов’язується не розголошувати отриману від покупця інформацію. Не вважається порушенням надання інтернет-магазином інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з інтернет-магазином, у тому числі  для виконання зобов’язань перед покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації передбачено вимогами законодавства.

 

Якщо покупець не бажає, щоб інтернет-магазин продовжував обробляти персональні дані, то покупцеві необхідно звернутися із заявою в службу підтримки. В цьому випадку покупець не зможе продовжувати користуватися послугами Інтернет-магазину.


Покупець зобов’язаний  підтримувати свої персональні дані в актуальному стані. Інтернет-магазин не несе відповідальності за неякісне виконання покладених на нього зобов’язань у зв’язку з неактуальністю інформації про покупця або невідповідністю її дійсності.