Облік і оподаткування у торгівлі та підприємствах ресторанного бізнесу

150грн.

 

Купити

Поділитися інформацією в соціальних мережах

Облік і оподаткування у торгівлі та підприємствах ресторанного бізнесу

Навчальний посібник

Чабанюк О. М., Кузьмінська К. І.

У навчальному посібнику розглядаються: організаційно-облікові аспекти підприємств оптової торгівлі; особливості організації та методика обліку і оподаткування діяльності підприємств роздрібної торгівлі, зокрема, висвітлюється реалізація товарів зі знижкою: знижка менше собівартості товару, знижка надана після уцінки товару, знижка надана до реалізації; знижка надана після реалізації; реалізація товару за 1,00 грн; третя річ в подарунок; продаж товарів за бонуси, надання купонів на знижку покупцю; організація та методика обліку і оподаткування в інтернет-магазині; організація та методика обліку і оподаткування на підприємствах ресторанного бізнесу, зокрема: бізнес-ланчі, кейтерінг, шведський стіл. Систематизований матеріал доступно викладено у 4 розділах.

Видання призначене для бухгалтерів, аудиторів, фінансистів, працівників фіскальної служби, викладачів, аспірантів та студентів спеціальності “Облік і оподаткування” вищих навчальних закладів України.

Додаткова інформація:

Видавництво Алерта
ISBN 978-617-566-516-9
Рік видання 2019
Кількість сторінок 214