Цивільний захист на підприємствах харчової промисловості

130грн.

 

Купити

Поділитися інформацією в соціальних мережах

Цивільний захист на підприємствах харчової промисловості

Навчальний посібник

Халмурадов Б.Д.

У посібнику розглядаються теоретичні основи цивільного захисту, державного управління у сфері цивільного захисту, діяльності підприємств різноманітних галузей харчової промисловості у надзвичайних ситуаціях. Наведено характеристику надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру, заходи, що виконують органи управління Єдиної державної системи цивільного захисту під час запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків. Розглянуто організацію та здійснення заходів захисту виробничого персоналу підприємств харчової промисловості у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Розглянуто основні положення щодо підвищення стійкості функціонування об’єктів господарювання в умовах надзвичайних ситуацій. Навчальний посібник максимально адаптовано до змісту типової навчальної програми “Цивільний захист“.

Водночас він може бути корисним викладачам та студентам інших вищих навчальних закладів, керівному складу підприємств, установ та організацій харчової промисловості.

Додаткова інформація:

Видавництво Центр навчальної літератури
ISBN 978-617-673-387-4
Обкладинка М'яка
Рік видання 2015
Кількість сторінок 240